Seizoen weetjes

Winter:

In de winter worden er snoeiwerkzaamheden gedaan, zoals het winterklaar maken van uw tuin, bomen vellen, de fruitbomen worden gesnoeid, het blad wordt geruimd en eigenlijk kunnen vele werkzaamheden doorgang vinden zolang het weer het toelaat.

Verder houden wij ons dan bezig met voorbereidingen voor het voorjaar. Nieuwe ontwerpen maken, bestaande werkzaamheden voor onderhoud van vaste klanten inplannen, plantenlijsten klaarmaken, inkopen van bemesting regelen. etc.

 

Voorjaarsbeurten

Het voorjaar is volgens de kalender begonnen. De natuur gaat door.. De fruitbomen komen in bloei, de vogels fluiten en het zonnetje met de stijgende temperaturen zijn in aantocht. Hiermee is ook al een begin gemaakt aan de vele voorjaarsbeurten. Het snoeien van de beplanting, het schoonmaken van de borders, etc.

Verticuteren van het gazon

Met de stijging van de temperaturen gaan we ook beginnen met het verticuteren van het gazon. Het mos en oude/dode gras wordt hiermee uit het gazon gehaald door de verticuteer machine. Er wordt door gezaaid en bemest zodat u straks van een mooie groene en dichte grasmat kunt genieten.

Vragen? Neem gerust contact op!